Gezondheidscentrum ATL – Leiden
Rijn en Schiekade 16 2311 AK Leiden Tel:071-5121641 071-5142899
Header afbeelding

Welkom bij het gezondheidscentrum ATL

Gezondheidscentrum ATL

In ons gezondheidscentrum zijn huisartsen en therapeuten uit verschillende vakgebieden werkzaam zijn op het gebied van de eerstelijns gezondheidszorg. De gezondheidszorg die het ATL biedt omvat de reguliere eerstelijns gezondheidszorg aangevuld met inzichten vanuit de antroposofie en andere disciplines.

Het ATL is gevestigd in twee panden: van oudsher het sfeervolle pand aan Rijn en Schiekade 16 en de dependance op nr. 13A.

Momenteel zijn beide huisartsenpraktijken van het ATL beperkt geopend voor nieuwe patiënten die woonachtig zijn in postcodegebieden met code 2311, 2312, 2313 of 2321. 

Voor inschrijving in een van onze huisartsenpraktijken kunt u het formulier invullen dat u kunt downloaden door op deze link te klikken Aanvraagformulier inschrijving ATL op postcode  Leest u de toelichting op het formulier goed door.

Let op:

  • In verband met AVG richtlijnen dient u dit formulier zelf af te geven bij onze praktijk. Voor controle van uw persoonsgegevens dient u ook uw identiteitsbewijs bij u te hebben bij het inleveren van het aanvraagformulier inschrijving ATL.