Nieuwe patiënt – Gezondheidscentrum ATL – Leiden
Rijn en Schiekade 16 2311 AK Leiden Tel:071-5121641 071-5142899
Header afbeelding

Nieuwe patiënt

Momenteel zijn beide huisartsenpraktijken van het ATL beperkt geopend voor nieuwe patiënten die woonachtig zijn in postcodegebieden met code 2311, 2312, 2313 of 2321. 

Voor inschrijving in een van onze huisartsenpraktijken kunt u het formulier invullen dat u kunt downloaden door op deze link te klikken Aanvraagformulier inschrijving ATL op postcode  Leest u de toelichting op het formulier goed door.

Let op:

  • In verband met AVG richtlijnen dient u dit formulier zelf af te geven bij onze praktijk. Voor controle van uw persoonsgegevens dient u ook uw identiteitsbewijs bij u te hebben bij het inleveren van het aanvraagformulier inschrijving ATL.

 

Informatie voor mensen die zich willen inschrijven als vaste of als consultatieve patiënt bij het ATL:

  • De huisarts werkt als gewoon huisarts, en kan aanvullend gebruik maken van antroposofische inzichten.
  • Als u zich wilt laten inschrijven als vaste patiënt dan kunt u een kennismakingsgesprek afspreken, het kennismakingsgesprek is van beide kanten (arts en patiënt) vrijblijvend.
  • Aan het kennismakingsgesprek zijn geen kosten verbonden, tenzij u tijdens het consult besluit om vaste patiënt te worden en uw medische historie direct wordt ingevoerd in het systeem.
  • Als u een consultatieve afspraak wilt inplannen, dan worden de kosten hiervoor bij het eerste consult meteen berekend. Deze kosten dienen direct na afloop van het consult betaald te worden, neemt u daarom uw betaalpas mee.
  • Wilt u uw verzekeringspas en paspoort of identiteitsbewijs meenemen naar uw eerste afspraak?

Let wel: afhankelijk van het actuele patiëntenaantal is een van de huisartsenpraktijken open. Voor informatie over de mogelijkheden tot inschrijving kunt u bellen met onze assistentes: 071-512164keuze 4.